The best usenet provider

Use the Net

NO OBLIGATIONS

Take a free test-drive. It is unrestricted with no obligations whatsoever. Experience our full usenet service to see for yourself all that we have to offer.

Nadat je jouw account hebt aangemeld, kun je verbinding maken met onze servers door middel van een usenet client (newsreader). Een aantal voorbeelden hiervan zijn Grabit, Nieuwsleecher, Alt.Binz. Er zijn er nog veel meer beschikbaar. Voor de setup van je reader gebruik je de instellingen vermeld op deze pagina.

502 – toegang geweigerd

Deze fout betekent dat je een onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord gebruikt. Houd er rekening mee dat je gebruikersnaam en wachtwoord hoofdlettergevoelig zijn. Je kunt dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken die je gebruikt om op onze website in te loggen. Als je jouw wachtwoord hebt vergeten, kun je deze opnieuw instellen met de wachtwoord vergeten functie op de loginpagina op onze website. Als je jouw account net (opnieuw) hebt geactiveerd, houd er dan rekening mee dat het tot 60 minuten kan duren voordat een inactieve account weer op alle servers actief is.

502 –verbindingslimiet bereikt

Je probeert meer verbindingen met ons systeem te maken dan toegestaan in jouw account. Controleer de serverinstellingen in jouw reader. Zorg er tevens voor dat er geen ander programma of een andere computer die verbindingen vanuit jouw account gebruikt.

Om spam te voorkomen, hebben wij berichten plaatsen voor alle accounts uitgeschakeld. Als je deze functie ingeschakeld wilt hebben, stuur dan een e-mail naar ons support-afdeling en wij zullen dit voor je activeren

De snelheid van onze accounts wordt verdeeld over de verbindingen. Daarom is het belangrijk dat je alle beschikbare verbindingen gebruikt. Als alle verbindingen actief zijn en je nog steeds de indruk hebt dat je niet voldoende snelheid krijgt, stuur ons dan een e-mail en wij zullen je helpen het probleem op te lossen.

Ja, je mag posten. Om spam te voorkomen is posten standaard uitgezet. Als je ons een email stuurt met het verzoek om posten aan te zetten voor je account regelen we dat voor je. Posten is niet toegestaan in een trial account.

Wij loggen uitsluitend voor onderhoudsdoeleinden, wij bewaren geen persoonlijke gegevens. dus geen logfiles

Het kan gebeuren. Helaas is ons systeem er niet op ingericht om je actieve abonnement op te waarderen. Als je dit wilt aanpassen stuur dan een email naar onze support en wij helpen je graag met het opwaarderen van je abonnement.

Wij hebben een toegewijd supportteam, dat elke dag voor je klaar staat. Heb je een brandende vraag, aarzel niet om ons te mailen, wij staan voor je klaar. Controleer wel even dat support@hitnews.com niet geblokkeerd wordt of in je spamlijst staat.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Heb je niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Neem dan contact met ons op en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Alle betalingen via PayPal worden direct verwerkt in ons systeem en zal uw account direct actief zijn. Als U een PayPal betaling heeft gedaan en uw account werkt nog niet, controleer in Uw PayPal account als deze betaling is uitgevoerd. Mocht deze wel verwerkt zijn, stuur ons dan een e-mail met daarin Uw gebruikersnaam en de PayPal transaction ID. Wij zullen  z.s.m. voor u uitzoeken wat er mis is gegaan.  

Als u een PayPal betaling heeft gedaan en is een e-Check geworden (Als uw PayPal account is gekoppeld is aan uw bankrekening) kan deze betaling 7 tot 9 dagen op zich laten wachten. Uw account wordt pas actief wanneer de PayPal betaling is afgerond. Wij hebben helaas geen enkele invloed op de duur van een e-Check.

Een paar dagen voor het einde van uw abonnementsperiode ontvangt u een e-mail om uw abonnement te verlengen. Met uw accountgegevens kunt u inloggen op ons control panel om een volgende betaling te doen. 

Alle betalingen via iDEAL worden direct verwerkt in ons systeem en zal uw account direct actief zijn. Mocht een betaling met iDEAL mislukken dan krijgt u automatisch bericht van uw bank. Mocht deze wel verwerkt zijn, stuur ons dan een e-mail met daarin Uw gebruikersnaam en de IDEAL-transactie ID. Wij zullen z.s.m. voor u uitzoeken wat er mis is gegaan. 

Een paar dagen voor het einde van uw abonnementsperiode ontvangt u een e-mail om uw abonnement te verlengen. Met uw accountgegevens kunt u inloggen op ons control panel om een volgende betaling te doen.

Hier regelt u de betaling zelf en zodra de betaling is ontvangen wordt deze verwerkt in ons systeem. Het kan zijn dat het pas de volgende werkdag wordt verwerkt. 

Zodra u binnen ons systeem een verlenging van de account heeft gedaan, krijgt u een e-mail met de betalingskenmerken. Zodra de betaling door ons is verwerkt dan krijgt u hiervan een bevestigingsmail en is uw account actief of verlengd. 

Een paar dagen voor het einde van uw abonnementsperiode ontvangt u een e-mail om uw abonnement te verlengen. Met uw accountgegevens kunt u inloggen op ons control panel om een volgende betaling te doen.

Wij bieden bewust geen automatische incasso aan onze leden. De reden hiervoor is dat uw bij uw bank een automatische overschrijving kunt instellen. Hiermee heeft u zelf controle over de betalingen. Zodra de betaling binnen is wordt deze verwerkt in ons systeem. Wij adviseren wel om minimaal 3 dagen voordat u account verloopt de betaling te laten verrichten. Vermeld dan wel uw inlognaam, hierdoor kunnen wij dan eenvoudig uw account vinden. 

Mocht U niet voor het einde van u huidige abonnementsperiode niet een e-mail hebben ontvangen, dat de betaling is verwerkt! Stuur ons dan een e-mail met daarin Uw gebruikersnaam en de IDEAL-transactie ID. Wij zullen z.s.m. voor u uitzoeken wat er mis is gegaan. 

 

Wilt u huidige periode verhogen (upgrade) dan kan dit eenvoudig, login op ons control panel. U betaald naar ratio wat u zou moeten betalen om de account te verhogen.  

Helaas is het niet mogelijk om een actieve periode te verlagen (downgrade)  

Voor vragen kunt uw gebruik maken van ons supportsysteem. Wij proberen u dan ook zsm te beantwoorden. Wij zijn 7 dagen per week gewoon bereikbaar van al uw vragen.

Op de login pagina vindt u de mogelijkheid uw accountinformatie opnieuw op te vragen. Dit kan door of uw inlognaam of e-mailadres op te geven

Testimonials

Laten we het eerst eens hebben over de voordelen van Hitnews: De Usenet provider kan met een zeer goede snelheid scoren, is overzichtelijk en spreekt voor zich, zelfs voor nieuwkomers. Bovendien zijn er zeer veelzijdige tarieven en veel betaalmethoden die het gebruik vereenvoudigen. Wie de code WELCOME gebruikt, kan de proefperiode verlengen tot meer dan 30 dagen en zo een voordeel behalen. Het bedrijf uit de VS moet echter hier en daar nog worden verbeterd, wil het op lange termijn gelijke tred kunnen houden met de topaanbieders in de sector.

Hitnews Facts

Quisque cursus, metus vitae pharetra auctor, sem massa mattis sem, at interdum augue eget diam.

Retention
3000
Unsenet since
Max allowed streams
Uncensored newsgroups

Relax with hitnews

Comfort Zone

enjoy en relax, wij zij er hiervoor u je te helpen met het instellen van de news-reader. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.